Dutch State Documents

Monsterboekjes

Crewsupport Business Services BV vraagt voor haar klanten dagelijks monsterboekjes aan en heeft een inlogaccount bij KIWA register, zodat de boekjes digitaal aangevraagd kunnen vragen. Tevens kunt u vragen om een spoedprocedure. Wanneer u de benodigde documenten aanlevert voor het einde van de werkdag, dan is het monsterboekje vaak de volgende werkdag al gereed!

Vaarbevoegdheidsbewijzen

Crewsupport Business Services BV kan ook voor Nederlandse zeevarenden een nieuw vaarbevoegdheidsbewijs aanvragen of een verlenging van het oude bewijs. Crewsupport Business Services BV controleert alle stukken en zorgt dat het Vaarbevoegsheidsbewijs op redelijke termijn afgegeven wordt.

Erkenningen

Crewsupport Business Services BV is gespecialiseerd in het aanvragen van Erkenningen. Dit zijn Nederlandse vaarbevoegdheidsbewijzen voor buitenlandse officieren. De betrokkene hoeft niet fysiek aanwezig te zijn, wij kunnen met duidelijk ingescande kopieën de erkenningen aanvragen.

Voor het SMP (=Safe Manning Plan) behoeven de ratings niet in het bezit te zijn van Nederlandse documenten, zij mogen aanmonsteren met hun eigen lands STCW papieren. Mocht u om welke reden dan ook besluiten uw rating te verzien van een Nederlands Monsterboek en/of een Nederlandse erkenning… dan voorziet de Zeevaartwet hierin. Crewsupport Business Services BV wil u deze service graag aanbieden.

Express Service

Voor een meerprijs berekend door het Kiwa register kan uw erkenning al binnen twee werkdagen gereed zijn!

LET OP; door de  nieuwe regelgeving, kan een erkenning niet meer worden uitgegeven, zonder verificatie van het nationale CoC in het land van afgifte. dit kan zomaar een aantal weken duren.
daarom heeft de KIWA besloten een CRA af te geven, na 10 werkdagen, dat de aanvraag in behandeling is, of na 2 werkdagen bij een spoedaanvraag. met dit CRA mag 3 maanden gevaren worden.

Verzenden van uw documenten

Wanneer uw documenten zijn afgegeven door de KIWA, zal Crewsupport Business Services BV vragen waar de documenten heen te sturen of af te geven. De DHL kan dezelfde dag nog besteld worden en documenten afgeven op Schiphol is ook geen probleem!