Maritieme Services

Als geen ander de hectische wereld van de scheepvaart kennen! Slecht weer, vertragingen en schepen die van trade veranderen… een ongeval aan boord of een plotselinge afmonstering, dat is het enerverende van de Maritieme wereld!

Crewsupport heeft maar één target; efficiënt en voor zo laag mogelijke kosten uw bemanningswissel regelen.

Crewsupport heeft jarenlange ervaring in het regelen van bemanningswissels, voornamelijk in Nederland, maar ook in België en Duitsland.
Het hoofdzakelijke doel is het vervoer van bemanningsleden, maar Crewsupport is niet alleen een taxibedrijf..

Als een zeevarende een schengenvisa moet aanvragen om aan te monsteren op een schip in Nederland, kan Crewsupport een invitation letter aanleveren.  Als een schengenvisa in bezit is, zal Crewsupport een garantiebrief sturen, om aan te geven dat het vervoer in Nederland door ons geregeld wordt.

Elke bemanningswissel moet tegenwoordig worden aangemeld in het MSW systeem (Maritime Single Window). Crewsupport kan deze electronische meldingen verzorgen. Uiteraard wordt contact opgenomen met de lokale agent, betreft ETA, ligplaats en ISPS regels en bevestigen wij het vervoer te regelen.

De chauffeurs van Crewsupport zijn goed bekend in de havens en zullen de bemanningswissel op een zo efficiënt mogelijke manier uitvoeren. Wanneer wachten op een afmonstering voor de klant goedkoper is, dan later terugrijden, dan zal een chauffeur van Crewsupport dit zeker doen!

Crewsupport heeft ook een samenwerking met een hotel in Rotterdam, waar de zeevarenden altijd terecht kunnen, voor een vaste lage prijs!